Cursus Proza

.In Atelier

.de Pijp geef

.ik de volle

.aandacht aan

.jouw werk

.Cursus Proza

Zoek je een tweewekelijkse cursus in ons atelier? Kijk dan even bij De 1e Lichting.

De cursus Proza wordt regelmatig ingepland, maar is in seizoen ’21-’22 alleen op aanvraag te boeken. De cursus neemt de vorm aan waar in jouw instelling of bedrijf behoefte aan is: van enkele workshop tot langlopende cyclus. Van cursus voor absolute beginners, tot gevorderden die zich verder willen ontwikkelen, tot (kunst-)professionals die richting willen geven aan hun project of werkwijze..

We werken aan herkenbare valkuilen, schrijfstroom, technische vaardigheden en het ontwikkelen van inzicht in de kwaliteit van je eigen werk. Veel opdrachten, vingeroefeningen en uitproberen, weinig huiswerk. Actief, echt leerzaam, en heel enerverend.

Boeiend, inspirerend! Ik heb nu de drang om echt te gaan schrijven. Het voelt als een nieuwe uitdaging in mijn leven.

Madeleine

Superveel geleerd en stiekem toch ook wel een beetje trots op mijn eindresultaat.

Julie

Door alle verschillende trucs, tips en oefeningen van Frank, heb ik mezelf ongelofelijk verbeterd in het schrijven. Een aanrader!

Noa

Proza werkplaats

Schuif aan in Atelier de Pijp om in alle rust te werken aan je materiaal, met directe toegang tot professionele begeleiding.

De 1e lichting

De 1e Lichting is een bijzondere cursus. Een klein groepje ambitieuze cursisten buigt zich om de week over elkaars werk.

Manuscriptbegeleiding

Manuscript af, en nu? Of zit je samen met je hoofdpersoon vast in een moeras van mogelijkheden?